TESLA PALACE

ZASTUPNICI ZA PRODAJU STANOVA I POSLOVNIH PROSTORA

Tesla Palace

Stanovi i lokali Tesla Palace – Kragujevac

Tesla Palace predstavlja pravu oazu mira, komfora i luksuza. Prostire se na 32.000 m2 i zasnovan je na konceptu savremenog wellness načina života koji podrazumeva da svi potrebni sadržaji budu na dohvat ruke.

Pozovite nas i zakažite posetu objektu kako biste se upoznali sa svim prednostima kupovine stana u okviru stambeno poslovnog kompleksa TESLA PALACE u Kragujevcu!

Sasvim i novo životno iskustvo

U ponudi su luksuzno projektovani stanovi sa obiljem prirodne svetlosti, od 26 do 230 m2, kao i fenomenalno koncipirani poslovni prostori od 50 do 230 m2. U svetu je odavno popularan stil života po sistemu rezidencije, gde svaka stambena zgrada ima recepciju, portira, obezbeđenje, teretanu, bazen. Svaki ulaz u nivou prizemlja opremljen je dodatnim toaletom, sa mestom za prepovijanje najmlađih stanara. 

Tesla Palace nudi i mogućnost kupovine i poslovanja u okviru poslovnih prostora površine od 50 do 120 m2 i manjeg broja lokala površine od 250 m2.

Kompleks je arhitektonski oblikovan tako da pruža pun komfor življenja. 

Tesla Palace predstavlja novo životno iskustvo stanovanja koje je opremljeno unikatnim programom relaksacije i rekreacije, poslovanjem i trgovinom, coworking-om. Struktura stanova je raznolika: od garsonjera, preko jednosobnih, dvosobnih i trosobnih, do luksuznih stanova sa krovnim terasama i atraktivnim pogledom na grad.

Tu su i panoramski liftovi koji će doprineti posebnom ugođaju stanara.

Stanovi sa terasama, ugaoni položaj rezidencije, jedinstveni pogled, destinacija i lokacija postavljaju standard prestiža, komfora, porodičnog života, ali i dinamičnog poslovanja.

Tesla Palace
Tesla Palace

Novi koncept življenja

Tu su i panoramski liftovi koji će doprineti posebnom ugođaju stanara. Stanovi sa terasama, ugaoni položaj rezidencije, jedinstveni pogled, destinacija i lokacija postavljaju standard prestiža, komfora, porodičnog života, ali i dinamičnog poslovanja.

Tesla Palace nudi i mogućnost kupovine i poslovanja u okviru poslovnih prostora površine od 50 do 120 m2 i manjeg broja lokala površine od 250 m2.

Tesla Palace predstavlja premijum prostor za život, opremljen najelitnijim sadržajima kakvi se mogu naći jedino u globalnim centrima, poput Njujorka, Dubaija, Londona, Moskve, Pekinga… Kragujevac dobija svoje nove dimenzije, izdvajaju se elitniji pravci i rezidencijalne zone premijum nivoa.

Tesla Palace uvešće novi trend i utemeljiće nova pravila komfora, kao lider u stvaranju novog vizuelnog identiteta i stila življenja.

Započnite novo poglavlje u jedinstvenom Tesla Palace kompleksu, po najpovoljnijim uslovima.

Pozovite nas ili kontaktirajte putem online forme i započnite prvi korak kupovine premijum životnog ili poslovnog prostora.

Agencija za promet Nekretnina Imperial vam stoji na raspolaganju svakog radnog dana od 9 do 18 časova, subotom i nedeljom samo specijalni sastanci.

  Tesla Palace
  Tesla Palace
  Tesla Palace

  Pogledajte stanove

  Dvosobni stanovi

  Tesla Palace

  Trosobni stanovi

  Tesla Palace